ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

 

Árak / Kedvezmények

Katalógusainkban és a weboldalunkon feltüntetett árak lista árak, melyekből partnereinket - a vásárlás mértékétől függően és egyéb egyedi megállapodások alapján – kedvezmény illetheti meg. A lehetséges kedvezmény mértékéről, kérje üzletkötője vagy vevőszolgálatunk tájékoztatását, írásos ajánlatát!

Tájékoztatjuk, hogy a feltüntetett árak az általános forgalmi adót nem tartalmazzák és cégünk az árváltozás jogát - minden előzetes értesítés nélkül - fenntartja!

Cégünk nagykereskedelmi tevékenységet folytat, magánszemélyeket nem áll módunkban kiszolgálni.


Minták

Választása megkönnyítése érdekében javasoljuk, hogy éljen a mintakérés lehetőségével, miszerint a megrendelése leadása előtt kézbe foghatja termékeinket és megvizsgálhatja az általunk végzett emblémázások minőségét.

Fenntartjuk a jogot, hogy a kiszállított termékek kialakítása vagy színe eltérhet a katalógusban szereplőktől. Valamint a feltüntetett emblémázási adatok eltérhetnek azok valódi méretétől.

Mintakérésével forduljon bizalommal üzletkötőjéhez vagy vevőszolgálatunkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére és adnak felvilágosítást annak részletes feltételeiről!


Megrendelés / Visszaigazolás

Kérjük partnereinket, hogy megrendeléseiken minden esetben tüntessék fel a kiválasztott termék/termékek cikkszámát, megnevezését, a kívánt mennyiséget és amennyiben emblémázva szeretnék a cikkeket átvenni, úgy ezen igényüket is! Továbbá felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy amennyiben a megrendelésüket kollégánk árajánlata megelőzte, úgy az ajánlatban foglaltak mérvadóak, és a megrendelés leadásának feltételéül szolgálnak.

Megrendelését írásban várjuk, mely érkezhet fax formájában, postai úton vagy elektronikus levélként.

Ezúton jelezzük, hogy a nem írásos és fenti módok szerint leadott megrendelésre kollégáinknak nem áll módjában válaszolni, és azokat kezelni, valamint a hiányos információkkal leadott vagy a korábban kiadott ajánlattól eltérő megrendeléseket visszautasíthatják.

Amennyiben megrendelését cégünk elfogadta, úgy arról mindig írásos visszaigazolást küldünk, ennek hiányában megrendelését nem tekintjük érvényes megrendelésnek. Visszaigazolásunk tartalmazza termékeink és szolgáltatásaink árát, valamint a vállalt szállítás módját és határidejét. 

Kérjük, ha megrendelésére nem érkezett semmilyen visszajelzés irányunkból – sem annak visszaigazolása vagy elutasítása - azt jelezze felénk, mert a technikai hibákból eredő kommunikációs zavarokért felelősséget vállalni nem tudunk!


Emblémázás

Termékeink emblémázására cégünk nagy kapacitású és fejlett technológiájú gépparkot tart fenn, és kimagasló tudású szakembereket foglalkoztat, ezért javasoljuk, hogy emblémázási ötleteivel, igényeivel forduljon üzletkötőjéhez vagy vevőszolgálatunkhoz, kollégáink tanácsaikkal, javaslataikkal segíteni fogják munkáját. Az igényeinek leginkább megfelelő emblémázási mód kiválasztásában, a termékleírások mellett piktogramok formájában feltüntetett emblémázási módok is segítenek.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy ugyanazon logo, különböző termékekre vagy különböző alapanyagokra vagy eltérő módon történő emblémázását csak megközelítő színhelyességgel és pontossággal tudjuk vállalni.   


Szállítási határidők

Európai szinten kimagasló raktárkészletünk és saját, „ház a házban” rendszerű emblémázásunk lehetővé teszi, hogy kivételesen gyors, bizonyos esetekben akár 2-3 munkanapos szállítási határidővel álljunk partnereink rendelkezésére. A pontos vállalási határidő kérdésében kérjük, vegye fel a kapcsolatot üzletkötőjével vagy vevőszolgálatunkkal, akik az adott termék rendelkezésre állásának és a kért emblémázás módjának függvényében, pontos tájékoztatással szolgálnak. 


Áruátvétel / Szállítás

Megrendelt termékeit átveheti raktárbázisunkon, központi irodánkban vagy 50 000 Ft + Áfa rendelési érték felett, kollégánk vagy szerződött gyorspostai partnerünk, ingyenesen kiszállítja az Ön részére. Az átvétel módjáról és annak határidejéről kollegánk visszaigazolása minden esetben pontos tájékoztatásul szolgál.


Fizetési feltételek / Késedelmes fizetés

A mindenkori fizetési feltételekről, az üzletkötőink által küldött írásos árajánlat, illetve a partnereink megrendelését követő visszaigazolásunk szolgál tájékoztatásul.

Felhívjuk megrendelőink figyelmét, hogy a számlán feltüntetett fizetési határidő túllépése esetén, a késedelmesen fizetett összeg után, a fizetési határidő és a számlajóváírás közötti időszakra a Polgári Törvénykönyv 301. §-ában meghatározott mértékű késedelmi kamatot számítunk fel. Ezen kívül fenntartjuk a jogot, hogy partnereink vásárlásaira az Áfa összegét is tartalmazó hitellimitet állapítsunk meg, melynek túllépése vagy késedelmes fizetés esetén cégünk a kiszolgálást felfüggesztheti.


Minőség, garancia, reklamáció

Termékeink és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan ellenőrizzük, rendszereink működésének alapeleme a hibák elkerülésére és kiszűrésére való törekvés. Amennyiben minden ezen szándékunk ellenére hibás termékünkkel találkozik, úgy cégünk a hatályos jogszabályokban és reklamációs politikánkban meghatározott módon és feltételek mellett garanciát vállal az általunk forgalmazott termékekre. Reklamációs politikánkkal kapcsolatban üzletkötőink adnak tájékoztatást.

Kérjük, ez irányú észrevételeit, mindenkor üzletkötője vagy vevőszolgálatunk irányába jelezze!

A honlapon és katalógusban szereplő információkat és adatokat gondos áttekintést követően véglegesítettük, ezért azok a lehető legpontosabbak. Azonban az esetlegesen előforduló hibáért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben hibát észlel, kérjük, jelezze!