TERMÉKEINK


Ismerkedj meg színes termékeinkkel és válogass kedvedre a több ezer ajándéktárgy közül! Széles kínálatunkban mindent megtalálhatsz, a mindennapi promóciós termékektől egészen az egyedi megjelenésű ajándékokig. Szakembereink felkészülten és kreatív ötletekkel állnak rendelkezésedre!


KÍNÁLATUNK

                         TERMÉKEINK

                        TERMÉKEINK

Cégünk számtalan ajándéktárgyat forgalmaz, igyekszik minden igényt lefedni. Akár egy mindennap termékről vagy egy rendezvényen használt promóciós ajándékról legyen szó, munkatársaink felkészülten, magas profizmussal szolgálják ki ügyfeleink kívánságait. A népszerű eszközökön túl, elektronikai-, és konyhai felszerelések, illetve textíliák is helyet kaptak színes palettánkon.


BE CREATIVE

Szeretnél egy új, merőben más megjelenést alkotni? Akkor a legjobb helyen jársz! A BE CREATIVE egy kimagaslóan egyediesíthető termékcsoport, mellyel minden elképzelésed megvalósíthatod. A lehetőségeknek egyedül a képzeleted szabhat határt! Nézz körül és válogass megannyi egyedi gyártású termékünk közül!

                        BE CERATIVE

                       BE CERATIVE


STÍLUSSAL FŰSZEREZVE

                STÍLUSSAL FŰSZEREZVE

               STÍLUSSAL FŰSZEREZVE

Elegáns toll vagy egy stílusos mappa? Itt kizárólag kiváló minőségű és megjelenésű termékek közül válogathatsz, melyeket neves divattervezők alkottak. Tedd divatossá a mindennapjaidat és tűnj ki a tömegből! Az elegáns kiegészítők és ruháazati termékek mellett, lazább, sportosabb stílussal is találkozhatsz. így az elegancia mellett a kényelem is előtérbe kerül.


EGYEDI MEGOLDÁSOK, TESTRESZABHATÓ FORMÁBAN

RELAX PROMOTION-nél a az elérhető raktárkészletünkön túl, különleges igényeket is teljesítünk a professzionálitás és precizitás jegyében. Legyen szó egy nagyobb volumenű kampányról, egyedi termékről, beszerző csapatunk teljes odafigyeléssel és körültekintő szakértelemmel valósítja meg az elképzeléseidet.