TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetvédelmi- és társadalmi felelősségére. A RELAX PROMOTION-nél a CSR program mára küldetésünk szerves részévé vált.

Mindamellett, hogy szorosan együtt működünk a Magyar Vöröskereszttel, és több mint egy évtizede adományozunk évente több alkalommal, feladatunknak érezzük óvodák, iskolák és sportegyesületek fenntartásának támogatását és rendezvényeik szponzorálását is. Büszkék vagyunk arra, hogy hátrányos helyzetűekkel is együtt dolgozhatunk szociális foglalkoztatókon keresztül, akik szintén hozzájárulnak sikereinkhez.

KÖRNYEZETVÉDELEM

A környezetvédelem a RELAX PROMOTION életében mára cégfilozófia. Környezetvédelmi programunk a technológiai hulladék csökkentése és a vegyszerhasználat visszaszorítása mellett magában foglalja még a következőket:

Katalógusaink FSC tanúsítvánnyal rendelkező nyomdában készülnek. Ez azt jelenti, hogy nem természetvédett területről kivágott fákból készült, valamint az erdőtelepítések során nem termeltek génmódosított fafajtákat sem. Továbbá maga a gyártás alatt is környezetbarát technológiákat és anyagokat használnak.

• A szolgáltatás alatt kizárólag a szükséges dokumentumok kerülnek nyomtatásra, szigorúan 100% újrahasznosított papírra.

• A RELAX kollekció ajándékait többször felhasznált dobozokban szállítjuk, melyekben a teret egy új, környezetkímélő és lebomló anyagból készült fóliával töltünk ki; ennek jelölése képpen a fólia zöld színű, így is hangsúlyozva a környezetbarát tulajdonságát.