KANLUX S.A.
A Kanlux Részvénytársaság a lengyel világítástechnikai iparág egyik legnagyobb és legrégebben megalakult vállalata. A cég 1989.-ben jött létre, s az óta dinamikusan fejlődik. KANLUX márkájú termékek nem csak Lengyelországban, hanem egész Európában ismertek. 

A KANLUX Kft-t a lengyelországi Kanlux Részvénytársaság tulajdonosai hozták létre Magyarországon 2004-ben, a vásárlók még jobb ellátásának érdekében. Vállalkozásunk a KANLUX csoport tagjaként magyarországi logisztikai bázissal rendelkezik, mely garantálja a folyamatos, megfelelő ellátást.

A Kanlux Kft. által forgalmazott világítástechnikai termékek KANLUX márkanévvel, viszonteladóinkon keresztül kerülnek forgalomba.
Az általunk kínált termékek magas színvonalú minőségét vásárlóink igazolják.

TERMÉKEINK:
•    spot lámpák típus és szín választéka szinte egyedülálló
•    modern LED - es termékek széles választéka
•    speciális és energiatakarékos fényforrások
•    környezetbarát beltéri és kültéri dekorációs lámpatestek
•    ipari lámpatestek magas műszaki tartalommal, kedvező árfekvésben
•    modulok és villanyszerelési anyagok
•    háztartási és ipari jellegű elszívó ventilátorok

Új termékek bevezetése során összekötjük az innovációt a funkcionalitással, figyelembe véve a termékek hatékonyságát és élettartamát úgy, hogy a mindennapi életben a felhasználók megelégedésére szolgáljanak. Állandóan figyeljük a világtrendeket és innovatív technológiákat, a bevezetett újdonságokat szigorú vizsgálatoknak vetjük alá a legkorszerűbb műszerekkel rendelkező vizsgáló laboratóriumunkban ill. a külső szervezeteknél. A korszerű megoldások sokfélesége felülvizsgálatot követően az ipari és háztartási termékekben kerül alkalmazásra. Gyors és pontos kiszolgálással, kiváló minőségű és mindig megújuló választékkal segítjük Partnereink munkáját

KanLux Kft. - 9026 Győr Bácsai u. 153/B
Telefon: +3696525-467
E-mail: info@kanlux.hu
web: kanlux.hu