EMBLÉMÁZÁS

17 féle

emblémázási technológia

1500 m²

emblémázó üzem

1.000.000 +

darab emblémázott termék havonta

100 fő

emblémázó munkatárs

Magyarország legmodernebb 1500 m² emblémázó bázisa, amely „Ház a házban” rendszerben működik, ezáltal biztosítja megrendeléseid precíz és időben történő elkészülését. Emblémázási technológiák széles választéka és nagy kapacitású gyártósorok várják a megrendeléseket.

Digitális nyomdastúdiónk által saját marketing eszközeidet velünk is elkészíttetheted: a névjegytől, a molinón és mappán keresztül egészen az egyedi gyártású naptárakig.


TAMPON NYOMÁS ( kód: P ) Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

TAMPON NYOMÁS (kód: P)

Az eljárással nagy pontosságú, részletgazdag emblémázás készíthető, akár több színes nyomatok esetén is. Műanyagra, papírra, fára egyaránt tartós megoldás, még az íves felületeken is. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

SZITANYOMÁS ( kód: S ) Az eljárás során sűrű szitaszöveten keresztül préseljük a festéket közvetlenül az alapanyagra. A sík szitaszövet és a sík nyomóasztal közé kizárólag lapos, síkban kiteríthető tárgyakat lehet tenni, mely kritériumnak leginkább textil, papír és esetenként műanyag termékek felelnek meg.  Az eljárás végén a nyomatot magas hőfokon szárítjuk. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

SZITANYOMÁS (kód: S)

Az eljárás során sűrű szitaszöveten keresztül préseljük a festéket közvetlenül az alapanyagra. A sík szitaszövet és a sík nyomóasztal közé kizárólag lapos, síkban kiteríthető tárgyakat lehet tenni, mely kritériumnak leginkább textil, papír és esetenként műanyag termékek felelnek meg.  Az eljárás végén a nyomatot magas hőfokon szárítjuk. A színek keverése pantone színskála alapján történik.

TRANSZFERNYOMÁS ( kód: T ) A transzfernyomás lényegében egy két lépésben kivitelezett szitanyomás: első lépésben egy papír hordozó felületre (transzfer) visszük fel a nyomatot, amit a második lépésben ipari hőprések segítségével helyezünk el az alapanyagon.  Akár íves felületek is emblémázhatóak. Alkalmazása textil, papír és műanyag termékeken egyaránt kíváló. Az elkészült nyomat 40 °C fokon mosható, a színek keverése pantone színskála alapján történik.

TRANSZFERNYOMÁS (kód: T)

A transzfernyomás lényegében egy két lépésben kivitelezett szitanyomás: első lépésben egy papír hordozó felületre (transzfer) visszük fel a nyomatot, amit a második lépésben ipari hőprések segítségével helyezünk el az alapanyagon.  Akár íves felületek is emblémázhatóak. Alkalmazása textil, papír és műanyag termékeken egyaránt kíváló. Az elkészült nyomat 40 °C fokon mosható, a színek keverése pantone színskála alapján történik.

UV LED ( kód: UV ) UV technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. A speciális eljárásnak köszönhetően külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélküli azonnali végeredményt produkálva. JELLEMZŐK: 1440 DPI, nyomtatási méret: 30×40cm, felületek: fém, fa, műanyag, üveg. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

UV LED (kód: UV)

UV technológiás digitális nyomtatás közvetlenül a termékre. A speciális eljárásnak köszönhetően külső hő hatása nélkül UV fénnyel történik a nyomtatás rögzítése, száradási idő nélküli azonnali végeredményt produkálva. JELLEMZŐK: 1440 DPI, nyomtatási méret: 30×40cm, felületek: fém, fa, műanyag, üveg. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

SZUBLIMÁCIÓ ( kód: SU ) Ezzel a digitális emblémázási móddal gyakorlatilag lebontunk minden gátat a fotóminőségű gyártás útjából. A szublimációnál a felületi embléma magas felbontású, részlet gazdag képként jelenik meg, fényes, élénk színekkel. JELLEMZŐK: 1400 DPI, csak szublimációs termékeknél alkalmazható. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

SZUBLIMÁCIÓ (kód: SU)

Ezzel a digitális emblémázási móddal gyakorlatilag lebontunk minden gátat a fotóminőségű gyártás útjából. A szublimációnál a felületi embléma magas felbontású, részlet gazdag képként jelenik meg, fényes, élénk színekkel. JELLEMZŐK: 1400 DPI, csak szublimációs termékeknél alkalmazható. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

KERÁMIA ÉS XP TECHNOLÓGIA ( kód: C ) Bögréket, poharakat magas hőfokon beégetett kerámia-, ill. üvegfestékkel lehet emblémázni. A transzfernyomáshoz hasonló technikával kerül a termékre az embléma, majd kemencében kiégetik. Fém és fa termékeknél a XP technológia nyújt megoldást 200 °C fokos hőkezelés során. A színek keverésére csak korlátozott mértékben van lehetőség a technológiai korlátok miatt.

KERÁMIA ÉS XP TECHNOLÓGIA (kód: C)

Bögréket, poharakat magas hőfokon beégetett kerámia-, ill. üvegfestékkel lehet emblémázni. A transzfernyomáshoz hasonló technikával kerül a termékre az embléma, majd kemencében kiégetik. Fém és fa termékeknél a XP technológia nyújt megoldást 200 °C fokos hőkezelés során. A színek keverésére csak korlátozott mértékben van lehetőség a technológiai korlátok miatt.

Kerámia tampon nyomás (kód: CP) Kerámia- és üveg termékek költséghatékony emblémázási eljárása. Kis nyomtatási méretben és max. két színben kivitelezhető, emblémázás után 1 nap száradási idő szükséges.

Kerámia tampon nyomás (kód: CP)
Kerámia- és üveg termékek költséghatékony emblémázási eljárása. Kis nyomtatási méretben és max. két színben kivitelezhető, emblémázás után 1 nap száradási idő szükséges.

EPOXY ( kód: DO ) A Poly Drop technológiával kezelt matricák rendkívül rugalmasak, 3D-s hatást kölcsönöznek a kezelt felületnek és megakadályozzák a nyomatok fakulását – hosszú élettartamot biztosítva az emblémának. JELLEMZŐK: UV álló műgyanta borítású matricák. Egyedi forma tervezés. Kiváló matrica-tapadás. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

EPOXY (kód: DO)

A Poly Drop technológiával kezelt matricák rendkívül rugalmasak, 3D-s hatást kölcsönöznek a kezelt felületnek és megakadályozzák a nyomatok fakulását – hosszú élettartamot biztosítva az emblémának. JELLEMZŐK: UV álló műgyanta borítású matricák. Egyedi forma tervezés. Kiváló matrica-tapadás. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS ( kód: DG ) Különböző méretű és formájú digitális nyomtatóval készült papírbetét, melynek nyomatminősége: 1440 DPI.  A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS (kód: DG)

Különböző méretű és formájú digitális nyomtatóval készült papírbetét, melynek nyomatminősége: 1440 DPI.  A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

VISION FILM ( kód: VF ) A Vision Film nyomtatás egy speciális eljárás a szemüveglencsék emblémázáshoz. Az emblémázás során egy digitálisan nyomtatott, lyukacsos fólia felhelyezése teljesen egyedi szemüveglencsét eredményez. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

VISION FILM (kód: VF)

A Vision Film nyomtatás egy speciális eljárás a szemüveglencsék emblémázáshoz. Az emblémázás során egy digitálisan nyomtatott, lyukacsos fólia felhelyezése teljesen egyedi szemüveglencsét eredményez. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

GRAVÍROZÁS ( kód: E ) Napjaink legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

GRAVÍROZÁS (kód: E)

Napjaink legfejlettebb emblémázási módja a lézergravírozás. Itt a logó felületi mélysége századmilliméterekben mérhető a korábbi mechanikus eljárásokhoz képest. A termék felülete gyakorlatilag az eljárás folyamán megég és így alakul ki az embléma. Kisméretű logó esetén is pontos.

3D GRAVÍROZÁS ( kód: 3D ) A legmodernebb technikánál, a 3D gravírozásnál az üvegtömb belsejében apró, a lézer fókuszpontjában létrehozott, mikro-robbanás okozta buborékok alkotják az emblémát. Egy-két ezertől akár több százezerig terjed a számuk az embléma részletgazdagságától függően.

3D GRAVÍROZÁS (kód: 3D)

A legmodernebb technikánál, a 3D gravírozásnál az üvegtömb belsejében apró, a lézer fókuszpontjában létrehozott, mikro-robbanás okozta buborékok alkotják az emblémát. Egy-két ezertől akár több százezerig terjed a számuk az embléma részletgazdagságától függően.

DOMBORNYOMÁS ( kód: O ) Az emblémázandó logóról készül egy speciális fém szerszám, melyet megfelelő hőmérsékletre hevítve az emblémázandó tárgyra préselnek, domború nyomot hagyva a felületen. Speciális fólia alkalmazásával színes (arany, ezüst, stb.) dombornyomat is készíthető. Használható bőr, papír és bizonyos fa termékekhez.

DOMBORNYOMÁS (kód: O)

Az emblémázandó logóról készül egy speciális fém szerszám, melyet megfelelő hőmérsékletre hevítve az emblémázandó tárgyra préselnek, domború nyomot hagyva a felületen. Speciális fólia alkalmazásával színes (arany, ezüst, stb.) dombornyomat is készíthető. Használható bőr, papír és bizonyos fa termékekhez.

HÍMZÉS ( kód: BR ) Textil termékek emblémázási eljárása. Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot kell készíteni a gépek számára, ezután automatizált gépek hímzik ki az emblémát. Pantone színek csak megközelíthetőek.

HÍMZÉS (kód: BR)

Textil termékek emblémázási eljárása. Első lépésben minden logóról egyedi hímző programot kell készíteni a gépek számára, ezután automatizált gépek hímzik ki az emblémát. Pantone színek csak megközelíthetőek.

VINYL MATRICA ( kód: VS ) Digitális nyomtatással készített, egyedi formára vágott műanyag alapú matrica. A modern technológiai gyártásnak köszönhetően a nyomat UV és időjárás-álló. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

VINYL MATRICA (kód: VS)

Digitális nyomtatással készített, egyedi formára vágott műanyag alapú matrica. A modern technológiai gyártásnak köszönhetően a nyomat UV és időjárás-álló. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

SZITANYOMÁS ( kód: RS ) Speciális szitanyomási eljárás henger alakú termékek emblémázásához. A körszitázó gép képes az emblémázandó terméket a szita alatt, azzal párhuzamosan forgatni így lehetővé téve a termék palástjának emblémázását. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

SZITANYOMÁS (kód: RS)

Speciális szitanyomási eljárás henger alakú termékek emblémázásához. A körszitázó gép képes az emblémázandó terméket a szita alatt, azzal párhuzamosan forgatni így lehetővé téve a termék palástjának emblémázását. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

WHITE PRINTING ( kód: WP ) Speciális, full colour emblémázási eljárás fehér alapszínű termékekhez, amely transzfernyomáson alapul. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

WHITE PRINTING (kód: WP)

Speciális, full colour emblémázási eljárás fehér alapszínű termékekhez, amely transzfernyomáson alapul. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

KERÁMIA WHITE PRINTING ( kód: WPC ) Speciális, full colour emblémázási eljárás fehér alapszínű kerámia termékekhez, amely transzfernyomáson alapul. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.

KERÁMIA WHITE PRINTING (kód: WPC)

Speciális, full colour emblémázási eljárás fehér alapszínű kerámia termékekhez, amely transzfernyomáson alapul. A színek keverése CMYK nyomtatás során történik.