BE CREATIVE

Tökéletesen egyediesíthető termékek széles választékával bővítettük kínálatunkat, hogy kreatív elképzeléseidet még inkább céged arculatára szabhasd. A BE CREATIVE fejezetben olyan speciális termékeket találsz, melyeket szinte 100%-ban Neked készítünk, ráadásul alacsony a minimális rendelési mennyiségük, és rövid szállítási határidővel szállítjuk azokat.

A keativitást és a személyre szabhatóságot szem előtt tartva alkottuk meg vadonatúj, és egyedi stílusú BE CREATIVE termékeinket.

A 2017-es évre egy teljesen megújult külsővel tér vissza a BE CREATIVE termékpalettánk, mely még inkább kifejezi a márka különlegességét és igényre szabható tulajdonságát.

EGYEDISÉG
A BE CREATIVE termékkollekció magas szinten kínál testre szabható megoldásokat.


INNOVÁCIÓ
A gyártáshoz és emblémázáshoz a legújabb technológiákat alkalmazzuk.


ELÉRHETŐSÉG
A kollekció termékeinek nagy részét Európában gyártották vagy állították össze, ennek köszönhetően tudjuk biztosítani a rövid gyártási időt, illetve az alacsony minimális rendelési mennyiségeket.

BC_print_products.jpg

A termékek kiemelt módon, és több esetben egyedi technológiával, nagy felületen emblémázhatóak

Olyan kiemelten egyediesíthető termékcsoport, amely termékeknél nem csupán a termék színét, vagy a grafikát lehet választani, hanem a termék adott részeit is igényre lehet szabni. 

made in EU ikon.jpg

Keresd "az Európai Unió területén készült" ikont, mely számos BE CREATIVE és egyéb termékeink mellett megtalálható.

assembled in EU ikon.jpg

Keresd "az Európai Unió területén állították össze" ikont, mely számos BE CREATIVE és egyéb termékeink mellett megtalálható.


    "CreaClip" 809518-01       Műanyag golyóstoll egyediesíthető klipsszel. A klipsz maximális mérete: 25×35 mm. Az ár tartalmazza 1 oldalon az UV nyomás költségét.

 

"CreaClip" 809518-01

Műanyag golyóstoll egyediesíthető klipsszel. A klipsz maximális mérete: 25×35 mm. Az ár tartalmazza 1 oldalon az UV nyomás költségét.

    "CreaCard" 718124    Egyedi gyártású, akril kártyatartó pénztárca, szilikon pánttal. 

 

"CreaCard" 718124

Egyedi gyártású, akril kártyatartó pénztárca, szilikon pánttal. 

    "Mojo" 873020    Egyedi gyártású, poliészter karkötő műanyag csattal. Egy oldalon szublimációs technológiával emblémázva. 

 

"Mojo" 873020

Egyedi gyártású, poliészter karkötő műanyag csattal. Egy oldalon szublimációs technológiával emblémázva.