BE CREATIVE

A BE CREATIVE márkanév egy különleges termékkollekciót takar, melynek kifejlesztése és összeállítása az egyediségen és személyre szabhatóságon alapul. Élénk színekben tündöklő geometriai, természeti mintákat és állatokat használunk, hogy bemutassuk a testreszabási lehetőségek széles skáláját, kiemelve a BE CREATIVE márka alapvető jellemzőjét.

EGYEDISÉG
A BE CREATIVE termékkollekció magas szinten kínál testreszabható megoldásokat. A különleges termékek biztosítják arculatod és üzeneted stílusos megjelenését. A BE CREATIVE Custom termékek arra is lehetőséget nyújtanak, hogy a megjelenésen túl meghatározd bizonyos alkatrészek színét, alapanyagát vagy formáját.


INNOVÁCIÓ
A BE CREATIVE termékeink gyártása és emblémázása a legújabb technológiákkal történik. Az emblémázás szinte teljes mértékben digitális technológiákkal készül, mely intenzív színű és nagyfelbontású nyomatokat eredményez.


ELÉRHETŐSÉG
A BE CREATIVE kollekció európai gyártású, összeszerelésű vagy emblémázású termékből áll, mely szavatolja a termékek rövid gyártási idejét és alacsony minimális rendelési mennyiségét. A legmodernebb gyártási és nyomtatási technológiák felhasználásának köszönhetően a BE CREATIVE kollekció versenyképes áron érhető el.

BC_print_products.jpg

A termékek kiemelt módon, és több esetben egyedi technológiával, nagy felületen emblémázhatóak

Olyan kiemelten egyediesíthető termékcsoport, amely termékeknél nem csupán a termék színét, vagy a grafikát lehet választani, hanem a termék adott részeit is igényre lehet szabni. 

made in EU ikon.jpg

Keresd "az Európai Unió területén készült" ikont, mely számos BE CREATIVE és egyéb termékeink mellett megtalálható.

assembled in EU ikon.jpg

Keresd "az Európai Unió területén állították össze" ikont, mely számos BE CREATIVE és egyéb termékeink mellett megtalálható.


"Crea Towel S" 718186   Kétrétegű törölköző egy oldalon szublimációs technológiával emblémázva. 100% pamut + 100% microfiber, 400 g/m². Az ár tartalmazza a szublimáció költségét.

"Crea Towel S" 718186

Kétrétegű törölköző egy oldalon szublimációs technológiával emblémázva. 100% pamut + 100% microfiber, 400 g/m². Az ár tartalmazza a szublimáció költségét.

"CreaClean" 718083   Egyedi formájú és grafikájú szemüvegtörlő kendő szublimációs eljárással emblémázva. Anyaga: microfiber (180 g/m²). Minimális rendelési mennyiség: 100 db.

"CreaClean" 718083

Egyedi formájú és grafikájú szemüvegtörlő kendő szublimációs eljárással emblémázva. Anyaga: microfiber (180 g/m²). Minimális rendelési mennyiség: 100 db.

"Flumber" 718211   Egyedi gyártású, szublimációs eljárással készült esernyőtok összecsukható esernyőhöz, 190T pongee. Minimális rendelési mennyiség: 50 db.

"Flumber" 718211

Egyedi gyártású, szublimációs eljárással készült esernyőtok összecsukható esernyőhöz, 190T pongee. Minimális rendelési mennyiség: 50 db.